Makelaar Haarlem en omstreken

Makelaarskantoor Ideler is als makelaar actief in de regio Haarlem. Wij hebben een ruime ervaring in het aan- en verkopen van woningen. Wij luisteren actief naar de wensen van onze opdrachtgevers, denken altijd met u mee en treden adequaat op.

Neem contact met ons op of bekijk ons aanbod!

  • U bent op zoek naar een goede makelaar in Haarlem? Een vakman of- vrouw die actief luistert, soepel meedenkt, effectief selecteert en adequaat optreedt? Die enthousiast is als het kan en nuchter als het moet?

    Iemand die strategisch onderhandelt op het moment dat u daadwerkelijk in het huis van uw dromen staat? En iemand met een neus voor de beste koper met de beste prijs? En bij wie u ook ná de overdracht nog terecht kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

    Hartelijk welkom!

  • Al 40 jaar! Vanuit ons kantoor in het hart van Haarlem verzorgen wij al meer dan 40 jaar de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden in Haarlem en omgeving. Kenmerken zijn onze persoonlijke benadering, korte lijnen, grote betrokkenheid en onze realistische kijk op zaken. Ú speelt bij ons de hoofdrol.
  • En 100% van onze klanten vindt dat ook! Uit onafhankelijk onderzoek van FUNDA blijkt dat 100% van de deelnemende klanten ons van harte aanbeveelt bij hun relaties. Daar zijn we best trots op!
  • Úw wensen zijn leidend, uw mogelijkheden bepalend en uw gevoelens doorslaggevend!