Sophiaplein 8
Haarlem

€695.000,00 k.k. Verkocht.

Omschrijving

Wat een RUIMTE!
Heerlijk centraal in de Vijfhoek en toch ‘open’ gelegen aan het pleintje goed onderhouden leuke bovenwoning (totale gebruiksopp. 210 m2) met woonkeuken en hieraan vast een riant zonnig DAKTERRAS van 21m2 op het ZUIDEN!
Aan voor- en achterzijde vrij gelegen, echt bijzonder voor de binnenstad.

Indeling:
1e etage: open overloop die overgaat in de gezellige grote woonkeuken met balkenplafond (hoogte 2,05 m en onder de balken 1,89m), bijkeuken en openslaande deuren naar het beschutte zonnige dakterras op het zuiden. Hier kun je heerlijk uitrusten!
Verder op deze verdieping een toilet en de brede, lichte woonkamer aan de voorzijde, met uitzicht op en over fraai monument. De verdieping is voorzien van brede houten vloerdelen.
2e etage: overloop, royale moderne badkamer met dubbele douche, dubbele wastafel, bidet en ligbad, slaapkamer aan de achterzijde, toilet en twee slaapkamers aan de voorzijde.
3e etage: overloop met toegang naar berging/klusruimte en kleine slaapkamer onder de kap aan de voorzijde (ook bereikbaar via slaapkamer op de eerste etage), compacte badkamer met douche en wastafel en een heerlijke ruime studio aan de achterzijde voorzien van klein keukenblokje.
Hierboven nog een bergvliering.

De woning heeft in 2014 een nieuw pannendak gekregen, voorzien van isolatie en heeft gedeeltelijk dubbele beglazing.
C.v.-ketel 2006.
Fundering ‘op staal’ conform opgave gemeente.
De officiële gebruiksoppervlakte wonen is 133 m2, dit is exclusief de woonkeuken met overloop van 46 m2 welke door de balkenplafondhoogte niet is meegenomen in deze optelling.
De Vereniging van Eigenaren is zeer recent opgestart en voldoet hiermee aan de huidige eisen, de servicekosten bedragen € 77,60.
Supercentraal gelegen, alle winkels, restaurantjes, openbaar vervoer en alle andere stadse geneugten zijn echt binnen handbereik.
Parkeren kan met een vergunning (geen wachttijd) op de openbare weg.
Oplevering in overleg.

Kenmerken

Vraagprijs € 695.000 k.k.
Bouwjaar 1890
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 179 m²
Perceeloppervlakte:
Inhoud: 621 m³
Onderhoud: goed
Verwarming: c.v.-ketel
Energielabel: D

Bijzonderheden

beschermd stads- of dorpsgezicht
Sophiaplein 8, 2011 VX Haarlem, Nederland
Openen in Google Maps


Plan een bezichtiging

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Datum

Bericht


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.