Duinoordstraat 40
HAARLEM

€600.000,00 k.k. Verkocht.

Omschrijving

Gezellige goed onderhouden 30-er jaren erkerwoning (116m2) in de gewilde BOMENBUURT met DIEPE voor- en achterTUIN (20 meter!) voorzien van vrij gelegen kantoor-/slaapkamer (14m2). Ideaal voor kantoor aan huis!
De woning is in stijl gerenoveerd en het is een ideaal gezinshuis maar het is ook zeer geschikt voor een stel met veel hobby’s.

Indeling:
Begane grond: diepe voortuin met berging voor fietsen, vestibule met fraai tegelwerk, gang, toilet, nette keuken met diverse apparatuur, lichte woonkamer (9,20×3,34) met parketvloer en ruime erker aan de voorzijde voorzien van mooi glas-in-lood en toegang naar de enorme achtertuin.
In de verzorgde achtertuin van 20 meter diep is achterin een heerlijke KANTOORRUIMTE gerealiseerd met verwarming en wastafel, ook prima te gebruiken als extra slaapkamer, en verder is hier een kleine berging.
1e etage:
overloop, toilet, aan de achterzijde verzorgde badkamer in stijl met ligbad, dubbele wastafel en aparte douche, ruime achterslaapkamer met vaste kasten, vaste kast op de overloop, lichte slaapkamer aan de voorzijde en een zij-kamer/kastenkamer.
2e etage: royale open etage met ruimte om te slapen, te werken, te wassen en te stoken. Het is hier zeker mogelijk om meer slaapkamers te creëren en een tweede badkamer.
Hierboven nog een praktische bergvliering.

Er is veel onderhoud aan deze woning gepleegd: het pannendak dateert van 2003, de c.v.-combi ketel is uit 2017.
De woning is vrijwel volledig voorzien van dubbele beglazing en onder de vloer zijn EPA chips kruipruimte isolatiechips aangebracht.
Vrij parkeren in deze brede straat, de winkels en ook de Kweektuin met kinderboerderijtje, café en yogastudio liggen werkelijk om de hoek. En om de andere hoek ligt ook zo’n mooi gebied met een molen, koeien en de speeltuin. Echt bijzonder!
Diverse goede scholen in de buurt.
De Bomenbuurt ligt vlak boven het ook gewilde Kleverpark en met de fiets ben je zo op het station of via Bloemendaal door de duinen op het strand.
De oplevering is in overleg.
Een heel fijn huis op een heel aangename locatie!

Kenmerken

Vraagprijs € 600.000 k.k.
Aantal kamers: 6
Woonoppervlakte: 130 m²
Perceeloppervlakte: 193 m²
Inhoud: 432 m³
Onderhoud: goed
Verwarming:

Bijzonderheden

beschermd stads- of dorpsgezicht
Duinoordstraat 40, HAARLEM

Plan een bezichtiging

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Datum

Bericht


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.